dark-souls-chce-na-pc-zatim-60-tisic-lidi
Novinka Dark Souls chce na PC zatím 60 tisíc lidí

Dark Souls chce na PC zatím 60 tisíc lidí

Marek Švrkala

Marek Švrkala

10. 1. 2012 14:38 3
Reklama

Konzolové RPG Dark Souls bylo pro mnohé pařany nejlepší hrou loňského roku. Unikátní dobrodružství z krutého světa by tak nepochybně ocenili také PCčkáři. Nyní mají konečně naději. Admin oficiálního fóra společnosti Namco Bandai totiž připustil, že by v případě zájmu mohl PC port hry, která překonala hranici jednoho a půl milionu prodaných kopií, vzniknout.

„Vždycky je možnost přizpůsobit hry PC a dobrou zprávou je, že Dark Souls není stoprocentní typická hra pro konzole, takže je její port možný. Pokud chceme, aby se tato věc stala, je nutné, aby o ní byl zájem. Neudělá někdo úspěšnou petici,“ ptal se dále jeden ze zaměstnanců společnosti Namco Bandai ve svém příspěvku na zmíněném fóru.

A stalo se. Petice má v současnosti téměř šedesát tisíc podpisů, jednoduše jej můžete přidat také vy. Pokud by lidé z Namco Bandai vycítili, že se jim port vyplatí, možná se jej dočkáme. Připomeňme ještě, že konzolové RPG Dark Souls od studia From Software v některých anketách o nejlepší RPG loňského roku překonalo i Skyrim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama