iron-brigade-pod-tihou-zmeny-nazvu
Novinka Iron Brigade pod tíhou změny názvu

Iron Brigade pod tíhou změny názvu

Maggot

Maggot

16. 11. 2011 12:01 1
Reklama

Říká vám něco název Trenched? Možná ano, jedná se o titul deskové hry, která donutila vývojáře ze studia Double Fine (tvůrci Brutal Legend) změnit jméno své, původně stejnojmenné hry, která se momentálně jmenuje Iron Brigade. Hříčka vyšla již na Xbox Live Arcade, ale pouze v USA, do konce roku by se mohla objevit i v evropských regionech. Jak ovšem potvrdil Brad Muir, jenž dohlíží na vývoj hry, její vydání brzdí úmorné formality související se změnou názvu a striktními směrnicemi samotného Microsoftu.

„Přál bych si, abych vám mohl říct přesné datum vydání. Díky Microsoftu se blížíme se ke kompletní certifikaci hry pro Evropu, a je docela nešťastné, kolik problémů může způsobit změna názvu,“ dodal Brad, čímž tak trošku potvrzuje striktní politiku Microsoftu ve vydávání obsahu pro Xbox Live. „Hra musí v Microsoftu projít ohromným počtem oddělení, než si bude moci přivlastnit nové jméno. Je to absurdní. Zaslali nám předběžný plán celého procesu a já ani netušil, kolik divizí ta firma má,“ zakončil Brad.

Pakliže si chcete tento originální hybrid tower defense hry a akce z pohledu třetí osoby vyzkoušet, budete si muset ještě nějaký čas počkat, prosinec je ovšem velice reálný. Teď už snad bez dalších změn.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama