ps-vite-se-v-predobjednavkach-dari
Novinka PS Vitě se v předobjednávkách daří

PS Vitě se v předobjednávkách daří

Ondřej Švára

Ondřej Švára

17. 10. 2011 09:08
Reklama

Všechny předobjednávkové zásoby PS Vita jsou rozebrány, a to u většiny velkých internetových obchodů v čele s japosnkými Amazon Japan a Yodobashi, které se tímto obchodním výsledkem pochlubily. Jejich zákazníci teď jsou mrzutí, na stránkách s novým handheldem si přečtou jen "out of stock" nebo "unavailable a bez ohledu na to, jestli chtějí dražší 3G verzi nebo levnější Wifi. Oba typy prodejci již dávno udali.

Byznys zprávy hovoří o tom, že předobjednávkový systém hlásí vyčerpání také v obchodech Sofmap, Boc Camera či Joshinm což už minimalizuje i šance na nákup pro americké zákazníky, kteří spoléhali na rychlý import japonských kusů z asijského launche (přesně za měsíc 17. prosince) , který jak známo předežene zbytek světa nejméně o měsíc i déle.

Pokud si ještě chcete Vitu předobjednat, máte zřejmě poslední šanci na Play-Asia, které v době psaní novinky ještě handheld nabízelo.

Současný stav si logicky nejvíc pochvaluje Sony, které si nyní alespoň částečně potvrzuje, že je o Vitu zájem a že předpovědi některých médií i odborníků o tom, že Vita nemá na trhu přeplněné silnými smartphony místo, byly liché.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama