kirby-pred-vanocemi-doskace-na-wiicko
Novinka Kirby před Vánocemi doskáče na Wiičko

Kirby před Vánocemi doskáče na Wiičko

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 8. 2011 12:06
Reklama

Přestože japonské Nintendo momentálně svou pozornost směřuje hlavně k handheldu 3DS a chystané konzoli Nintendo Wii U, nezapomíná ani na jeho předchůdce – Wiičko. To v poslední době trpí nedostatkem větších titulů, před Vánocemi by se ale k němu mohli hráči opět vrátit. Vedle nové Zeldy, která se v Evropě objeví 18. listopadu, předvánoční portfolio Wiička rozšíří ještě Kirby's Adventure Wii, arkáda představená roztomilým trailerem na E3.

Kirby's Adventure Wii naváže na pohodovou hratelnost Kirby's Epic Yarn a ještě ji dále rozvine o nové možnosti a nápady. Příjemnou změnou je fakt, že kooperace bude přístupná až pro čtyři hráče najednou, v Dream Landu se tak ocitne Kirby, Meta Knight, King Dedede a Waddle Dee. Kirby, jedna z ústředních postaviček Nintenda, se musí spojit se svými dřívějšími nepřáteli. Partička chce pomoci mimozemšťanům, kteří se svou lodí havarovali v Dream Landu. Kousky vesmírného plavidla se povalují po celé zemi, vy se je tak zoufalým emzákům pokusíte najít, aby mohli znovu odcestovat tam, kam patří. Klasickou arkádovou hratelnost oživí spousta schopností, které Kirby má. Díky různým převlekům může účinně bojovat se všemi nepřáteli a využívat zajímavé akční triky.

Nintendo bohužel zatím nezveřejnilo nový trailer, musíme tak vzít zavděk staršími záběry z E3. I ty ale dokazují, že se fanoušci oddechové arkádové zábavy v kouzelných kreslených světech mají na co těšit. Arkáda Kirby's Adventure Wii vychází v prosinci tohoto roku a my se na ni velmi těšíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama