na-nintendo-wii-se-chysta-novy-kirby
Novinka Na Nintendo Wii se chystá nový Kirby

Na Nintendo Wii se chystá nový Kirby

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 6. 2011 09:53
Reklama

Přestože se Nintendo na E3 zabývá hlavně představováním chystané konzole Wii U a titulů pro nedávno vydaný handheld 3DS, nelze zapomínat ani na konzoli Nintendo Wii. Vždyť 86 milionů majitelů průkopníka pohybového ovládání by si jistě rádo se svou mašinkou ještě něco užilo. Vedle nové Zeldy, která vyjde před Vánocemi, by se hitem mohl stát také další díl tradiční série, jejímž hlavním protagonistou je populární Kirby.

Hra s pracovním názvem Kirby Wii je v plánu na letošní podzim. O hratelnosti toho zatím moc nevíme, podle prvních záběrů je ale jasné, že tvůrci opět hodlají navázat na klasickou arkádovou zábavu, kterou obohatí o nové nápadité prvky. Více než loňskému Kirby's Epic Yarn se hra podobá spíše starším titulům s Kirbym z devadesátých let, s grafikou autoři tolik neexperimentují.

Největším lákadlem by měl být kooperativní multiplayer až pro čtyři hráče. V malebných úrovních tak může najednou dovádět Kirby, Meta Knight, King Dedede a Waddle Dee. V traileru, který Nintendo uvolnilo, uvidíte, že kooperace skvělou hratelnost ještě násobí. Povšimněte si také nádherných z boku viděných levelů hýřících barvami. Na závěr máme bohužel jednu špatnou zprávu, nový Kirby se Zeldou jsou podle line-upu Nintenda jediné dva hardcorovější first-party tituly pro Wiičko, jež se na trh dostanou ve zbytku tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama