electronic-arts-oznamili-burnout-crash
Novinka Electronic Arts oznámili Burnout Crash

Electronic Arts oznámili Burnout Crash

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 7. 2011 09:20
Reklama

Společnost Electronic Arts během své letní konference oznámila destruktivní arkádu Burnout Crash od studia Criterion Games. Potvrdili se tak informace australské ratingové komise, které se na internetu objevili už na začátku dubna. Podtitul Crash odkazuje ke známému módu ze starších dílů série, v nichž jste se měli rozjet obrovskou rychlostí vstříc křižovatce a vytvořit co největší chaos.

Arkáda Burnout Crash tak bude zaměřena hlavně na havárie, karamboly, exploze a drsné srážky, jimiž se pokusíte způsobit co nejvyšší finanční škodu, a to hned ve třech herních módech. Destrukce vozidel a všeho kolem se odehraje v 18 různých místech připravených v 6 odlišných lokacích. O křižovatkách budete mít velký přehled, vše totiž uvidíte z top down pohledu, který připomíná první dva díly série GTA. Zpracování je ale laděné více komiksově, jak můžete vidět z prvních obrázků.

Hratelnost a soutěživost má podpořit funkce Autolog, díky níž bude snadné poměřit své výkony s dalšími hráči. Tuto příležitost ale budou mít pouze majitelé konzolí, hra totiž není vyvíjena pro PC. Burnout Crash vyjde výhradně digitálně na sítích Xbox Live Arcade a PlayStation Network, a to někdy na podzim tohoto roku. V případě konzole Xbox 360 je přislíbena podpora pohybového ovládání Kinect pro menší multiplayerový party mód.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama