dragon-age-2-obohati-pribehove-dlc
Novinka Dragon Age 2 obohatí příběhové DLC

Dragon Age 2 obohatí příběhové DLC

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 7. 2011 10:19
Reklama

Electronic Arts ve spolupráci se studiem Bioware na včerejší novinářské prezentaci EA Summer Showcase oznámili první větší DLC pro fantasy RPG Dragon Age II, které v naší recenzi vybojovalo vynikající osmičku. Stahovatelný balíček Legacy vás zavede do nových lokací, kde se vypořádáte s originálními nepřáteli a prožijete další část epického příběhu. Samozřejmostí jsou také nové zbraně.

„Zatímco v Dragon Age II prozkoumávali hráči vražedné město Kirkwall opředené úchvatným příběhem, s novým DLC Legacy se vydají do prastarého vězení Šedých strážců, aby s Hawkem jednou provždy zamezili útokům tajemné skupiny usilující o jeho život. V novém dobrodružství budete čelit dosud neviděným zplozencům, ukujete vlastní mocnou zbraň, prozkoumáte nová úchvatná prostředí a stanete tváří v tvář pradávnému zlu,“ napsali zástupci EA Czech v tiskové zprávě.

DLC Dragon Age II Legacy bude k dispozici ke stažení na známých místech od 26. července 2011 pro PC a Xbox 360 a od 27. července 2011 pro PlayStation 3. Cena je stanovena na 800 BioWare bodů, Microsoft bodů nebo 10 amerických dolarů. Přikládáme krátký trailer a sadu obrázků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama