sony-odskodnuje-hrace-za-vypadek-psn
Novinka Sony odškodňuje hráče za výpadek PSN

Sony odškodňuje hráče za výpadek PSN

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

17. 5. 2011 09:30 12
Reklama

Konečně vám můžeme nabídnout plné znění všech bonusů, které dostanou majitelé PSN účtů, aktivovaných před dvacátým dubnem. Bonusy jsou součástí programu Welcome Back, který má, alespoň opticky, zacelit rány po úniku důvěrných informací a všeobecném mediálním humbuku kolem čísel kreditních karet. Nicméně teď už ke konkrétním jménům.

Jakmile bude spuštěn obchod PlayStation Store, tak si z něj budete moci zcela zadarmo stáhnout dvě z nabízených pěti her. Vybírat můžete mezi LittleBigPlanet, InFamous, Wipeout HD/Fury, Ratchet & Clank: Quest for Booty a Dead Nation. Ani majitelé handheldu PSP nepřijdou zkrátka, protože si budou moci rovněž vybrat dvě hry z této nabídky - LittleBigPlanet PSP, ModNation Racers PSP, Pursuit Force a Killzone Liberation.

Ačkoliv mnozí hráči už teď lamentují na fórech a Twitterech, že všechny nabízené hry už mají, tak pro někoho to může být poměrně jednoduchá možnost, jak se dostat k osvědčeným titulům z nedávné minulosti. Situace kolem PSN se zdá být v současné době celkem příznivá. Online multiplayer už je plně funkční a to jediné, na co všichni čekají, je zprovoznění PS Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama