prihlaseni-do-bety-pirates-of-black-cove
Novinka Přihlášení do bety Pirates of Black Cove

Přihlášení do bety Pirates of Black Cove

Marek Švrkala

Marek Švrkala

22. 3. 2011 13:46
Reklama

Prostředí kolem vlajky s lebkou a zkříženými hnáty je u hráčů stále velmi oblíbené, a tak chce jeho potenciálu využít také společnost Paradox Interactive, která ve spolupráci s finským studiem Nitro Games připravuje na léto letošního roku mix strategie, akce a RPG Pirates of Black Cove. Hra nabízí na první pohled celkem očekávanou zápletku – hráč se jako jeden z vybraných pirátských kapitánů pokusí vypracovat od obyčejného konzumenta rumu k titulu krále všech pirátů. V Karibiku 16. století pro to jistě rádi uděláte maximum a to jak na moři, tak i na souši, kde přitom navštívíte různé známé pevnosti jako Port Royal a Tortuga.

Hratelnost by měla mixovat klasickou realtime strategii s námořními bitvami, akcí a RPG prvky. Hráč bude plnit různé mise, konkrétní úkoly získá od pirátů tří různých herních frakcí (piráti, bukanýři, korzáři), mezi nimiž se bude pohybovat. Hratelnost se podle dojmů některých novinářů z Game Developers Conference, kde byla hra prezentována, jeví slušně. Studio Nitro Games se po vytvoření realistických námořních her East India Company a Commander: Conquest of the Americas pokusilo o trochu arkádovější přistup, který by mohl zaujmout šitší publikum.

Mnozí z vás jistě ocení možnost stát se betatestery Pirátů z Černé zátoky a pomoci s vyladěním hratelnosti. Společnost Paradox Interactive dnes spustila přihlašování do uzavřené betaverze, stačí se zaregistrovat na oficiálních stránkách, zadat několik údajů a ve společnosti otevřené lahve rumu čekat, zda vás tvůrci vyberou. Finální verdikt se dozvíte do 7. dubna. Držíme palce!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama