telltale-ozivi-slavnou-serii-king-s-quest
Novinka Telltale oživí slavnou sérii King's Quest

Telltale oživí slavnou sérii King's Quest

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 2. 2011 11:35 1
Reklama

Adventurní série King's Quest od společnosti Sierra Entertainment patří k tomu nejlepšímu, co kdy tento klasický žánr přinesl. Pohádkové dobrodružství z království Daventry si v osmdesátých a devadesátých letech minulého století získalo nesmírnou popularitu, od roku 1998, kdy vyšel zatím poslední díl King's Quest: Mask of Eternity, se ale fanoušci profesionálního pokračování série z pera Roberty Williamsové nedočkali. Příležitosti oslovit široké publikum kolem této populární značky se nyní chopila společnost Telltale Games, která oznámila, že na King's Quest naváže novou epizodickou adventurní sérií.

"Budeme podobně jako v případě Tales of Monkey Island rebootovat značku King's Quest. Půjde o úplně novou epizodickou sérii pro různé platformy," uvedl Steve Allison, zástupce studia Telltale Games, na zahraničním serveru Joystiq. Návrat na Opičí ostrov se Telltale povedl, věříme tak, že v poslední době nebývale aktivní studio své adventurní schopnosti prokáže i v případě nového zpracování kouzelného království Daventry.

Pokud patříte ke skutečně věrným fanouškům značky King's Quest, pak jistě víte, že skupina nadšenců po velkých právních tahanicích v současnosti kompletuje její epizodické nezávislé pokračování The Silver Lining. Profesionální reboot značky od Telltale Games kompletaci série The Silver Lining nijak neohrozí, takže si nyní můžete s klidem vychutnávat její třetí epizodu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama