na-vga-bude-odhalen-prototype-2
Novinka Na VGA bude odhalen Prototype 2

Na VGA bude odhalen Prototype 2

Marek Švrkala

Marek Švrkala

4. 12. 2010 11:31 10
Reklama

Aktualizováno:Activison na stránky Murder Your Maker přilepil nové video, které potvrzuje, že na cenách VGA bude odhaleno pokračování Prototype. Jde o krátký mix záběrů z prvního dílu s novými prvky. Na pětivteřinový teaser se podívejte sami pod následujícími odstavci.

Původní zpráva: Letošní udílení cen VGA bude pořádně žhavé, mimo odhalení držitelů prestižních ocenění se totiž čeká také představení několika zajímavých titulů. Geoff Keighley z pořadatelská televize Spike nyní vypustil třetí ze série teaserobrázků. Ihned se rozvířily nové spekulace, o co půjde. Podle dřívějších informací byl nejžhavějším favoritem nový díl série Resident Evil, který pro Capcom možná vyvíjí studio Slant Six. Nejnovější obrázek ale vnesl do celé situace zmatek a spíše posílil šance na pokračování Prototype.

V rohu obrázku se totiž nachází nápis "Murder your maker" (zabij svého stvořitele), který odkazuje na nedávno spuštěnou stránku společnosti Activision. Na ní se nachází fotka holohlavého muže, není jasné, komu patří. Nejpravděpodobněji se ale skutečně jeví pokračování Prototype, otevřené akce z New York City od studia Radical Entertainment. Může se ale klidně jednat o úplně novou značku. Na definitivní odhalení všech novinek si musíme počkat až do 11. prosince, kdy udílení cen Spike Video Game Awards proběhne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama