activision-a-jeho-plany-s-call-of-duty
Novinka Activision a jeho plány s Call of Duty

Activision a jeho plány s Call of Duty

Erik Omar

Erik Omar

12. 11. 2010 12:23 4
Reklama

Nové Call of Duty: Black Ops (recenze) se ani nestačilo ohřát na pultech obchodů a už v prodejích překonalo svého staršího bratříčka Modern Warfare 2. Stalo se tak zároveň i držitelem rekordu "největší zábavní launch historie", když za prvních 24 hodin v Severní Americe a Velké Británii utržilo přes 360 milionů dolarů (MW2 mělo “jen” 310 milionů dolarů).

Takové zprávy jsou především pro akcionáře Activisionu rajskou hudbou, kterou chtějí poslouchat co nejdéle. Není tedy překvapení, že se na včerejší slezině investorů v New Yorku hojně mluvilo o budoucnosti této značky. Slovo si vzal i CFO (finanční ředitel) Activisionu Thomas Tipple, který do roku 2011 slibuje největší nával digitálního obsahu v historii slavné frančízy. Tím zřejmě nemyslí pouze DLC ve formě balíčků s mapami, ale i nový systém multiplayeru fungující formou předplatného a mikrotransakcí. Ten v minulosti Activision vehementně popíral, ale věřte, že přijde.

“Hráče chceme neustále uspokojovat novým obsahem a službami, o kterých vám řekneme více v budoucnosti,” naznačil vše výše zmíněné Tipple.

Placený multiplayer bude pravděpodobně spuštěn až v jednom z nových CoD titulů, které nás v budoucnu čekají. O jednom z nich - nejspíš o akční adventuře vyvíjené ve studiu Sledgehammer Games - se implicitně rozpovídal i CEO (výkonný ředitel) Activisionu Eric Hirshberg: “Na konci roku 2011 budeme launchovat zcela nový Call of Duty titul. Tým plný talentů, který jsme na to nasadili, nám zaručuje kvalitní gameplay. Nemůžeme se dočkat, až uvidíme výsledek jejich práce.”

Jen aby se hráči všech těch „codek“ nepřesytili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama