cesky-xbox-live-startuje-10-listopadu
Novinka Český Xbox Live startuje 10. listopadu

Český Xbox Live startuje 10. listopadu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

12. 10. 2010 10:26 5
Reklama

Česká verze služby Xbox Live bude spuštěna 10. listopadu. „Xbox Live nabídne oficiální podporu multiplayerového hraní s více než 21 miliony hráčů z celého světa a přístup k tisícům stahovatelných arkádových hříček Xbox Live Arcade. Hráči se mohou těšit také na kategorii her Games on Demand, kde jsou k dispozici oblíbené tituly určené k okamžitému stažení,“ pochlubil se Microsoft v tiskové zprávě.

Jak už víme delší dobu, klidní mohou zůstat uživatelé, kteří svůj účet dosud měli aktivní v zahraničí. „Uživatelé, kteří již mají svůj účet, mají možnost bezplatné migrace ze zahraničních zemí na lokální verzi služby Xbox Live. Proces migrace zachovává dosavadní profil hráče včetně jeho dosaženého game skóre, odemknutých achievementů nebo zůstatku oficiálních Microsoft bodů,“ vysvětlil Microsoft. Více se o podmínkách přesunu účtu můžete dočíst na oficiálních stránkách služby.

Stanoveny byly i oficiální ceny. Zlaté členství potřebné třeba pro videotelefonování přes Kinect na rok vyjde na 1 599 Kč, přičemž v rámci promo akce lze získat ještě dva měsíce zdarma. Čtvrtletní varianta se příliš nevyplatí, stojí 599 Kč. Cena oficiálních Microsoft bodů, které jsou potřebné pro různé nákupy, byla stanovena na 349 Kč za 800 bodů, resp. 799 Kč za 2100 bodů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama