Rockstar omylem stáhl všechny své hry ze Steamu. Pak vrátil i ty, které koupit nešlo
i Zdroj: Hrej.cz
Midnight Club 2 Novinka Rockstar omylem stáhl všechny své hry ze Steamu. Pak vrátil i ty, které koupit nešlo

Rockstar omylem stáhl všechny své hry ze Steamu. Pak vrátil i ty, které koupit nešlo

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 4. 2021 13:51

Společnost Rockstar Games se včera setkala s menšími problémy souvisejícími s distribuční platformou a obchodem Steam. Z blíže nespecifikovaných důvodů, nejspíš vlivem chyby, totiž z obchodu zmizely všechny hry studia. To rychle zjednalo nápravu, ta byla ale tak důkladná, že se do nabídky dostaly i hry, které už několik let koupit nešly.

Reklama

  • Zřejmě kvůli chybě zmizely ze Steamu všechny hry vydavatelství Rockstar
  • Hned se na něj vrátily, mezi nimi ale i hry, které už Rockstar prodávat nesmí
  • Midnight Club 2 už zase koupit nejde

Že se do listingů vrátily evergreeny v podobě posledních pokračování Grand Theft Auto nebo Red Dead Redemption asi nepřekvapí, v nabídce se ale najednou objevily i první dva díly GTA nebo závodní hra Midnight Club 2. Zmíněné GTA bohužel nešly koupit, oblíbený Midnight Club ale pár hráčů pořídit stihlo. Hra zase z obchodu rychle zmizela.

Populární závody z roku 2003 patří k nejoblíbenějším pokračováním značky, zřejmě kvůli vypršení licencí na oficiální soundtrack však v roce 2018 musely z nabídky zmizet. Do profilu hry okamžitě přibylo několik pozitivních recenzí, které Rockstaru za chybu děkují. Na druhou stranu by taková chybka mohla vést k pěkně mastné pokutě ze strany držitelů autorských práv.

Zřejmě v souvislosti s touto úsměvnou událostí byla aktualizována detektivní akce L.A. Noire. Ta se nově spouští skrze Rockstar Launcher a nabízí ukládání her do cloudu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama