Fanoušci vytvořili petici za pokračování Days Gone. Už nasbírali přes 60 tisíc podpisů
i Zdroj: Hrej.cz
Days Gone Novinka Fanoušci vytvořili petici za pokračování Days Gone. Už nasbírali přes 60 tisíc podpisů

Fanoušci vytvořili petici za pokračování Days Gone. Už nasbírali přes 60 tisíc podpisů

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 4. 2021 09:20 6

V posledních dnech se živelně diskutuje o pokračování motorkářského open-worldu Days Gone, jemuž Sony bohužel nedala zeleneou. Dle některých autorů stojí za rozhodnutím nízké číslo na serveru Metacritic, které nakonec přebylo i fakt, že se nová značka setkala s komerčním úspěchem. K možnému pokračování se nyní vyjádřili fanoušci.

Reklama

  • Petice cílí na 75 tisíc podpisů
  • Za podporu už poděkoval ředitel vývoje Days Gone – Jeff Ross

Ti se rozhodli, že dají najevo svůj zájem o druhý díl skrze petici na stránkách Change.org. Jako cíl si stanovili 75 tisíc podpisů, zatím se zdá, že tento milník pokoří zcela bez problémů. V době psaní článku se do petice zapojilo přes 60 tisíc lidí.

„Jsou zde miliony lidí, kteří chtějí, aby Sony posvětila Days Gone 2. Chtěl bych, aby všichni fanoušci podepsali tuto petici. Nemohou přeci zablokovat tak úžasnou hru, která skončila cliffhangerem,“ namítá autor petice.

K podpisům se již vyjádřil ředitel vývoje Days Gone – Jeff Ross. „Dekuji každému za to, že posunul petici za Days Gone k 50 tisícům podpisů! Nehledě na to, jak to celé skončí, bych chtěl, abyste věděli, jak moc pro mě a další členy týmu znamená vaše láska. Fanoušci Days Gone jsou nejlepší!“

Zdá se, že se autoři konečně dočkali pochvaly od fanoušů, která se dostavila až tři roky po vydání hry. Jak petice zapůsobí na Sony? Asi není na místě očekávat, že by společnost najednou změnila názor. Včera na druhou stranu dala jasně najevo, že komunitě naslouchá, když se rozhodla změnit rozhodnutí ohledně ukončení provozu PlayStation Store na platformách PlayStation 3, PlayStation Vita a PSP.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama