Zřejmě stále vzniká nový obsah spojený s Deathloopem. Představitel hlavního hrdiny se prořekl v rozhovoru
i Zdroj: Arkane Studios / Bethesda Softworks
Deathloop Novinka Zřejmě stále vzniká nový obsah spojený s Deathloopem. Představitel hlavního hrdiny se prořekl v rozhovoru

Zřejmě stále vzniká nový obsah spojený s Deathloopem. Představitel hlavního hrdiny se prořekl v rozhovoru

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 12. 2022 12:50

Střílečka pracující s mechanismy časových smyček Deathloop vyšla v září minulého roku a letos se ve stejné době dostala i na konzole Xbox. V té době se také dočkala jediného většího obsahového rozšíření, značka jako taková ale zřejmě ještě neřekla své poslední slovo. Omylem to naznačil představitel hlavní role Jason Kelley.

Reklama

  • Dabér Colta z Deathloop omylem naznačil, že stále spolupracuje s Arkane
  • Vzniká snad DLC nebo pokračování?

Ten se se svou kolegyní Oziomou Akagha (Julianna) objevil v podcastu Streamily.com, kde promluvil o angažmá u studia Arkane. Rozebral například jak vypadá proces konkurzů na hlavní role. Vypíchl například, jak opatrně studia k připravovaným hrám přistupují a jak využívají kódových označení. V této souvislosti pak zmínil, že s kolegyní stále přicházejí k projektům s původním kódovým označením Deathloopu. Časová značka by měla být přiložena ve videu níže, případně zmínka padne těsně po 11. minutě.

Že tím zřejmě narazil na zatím neveřejnou informaci dokazuje jeho reakce. Okamžitě totiž podotkl, že to zřejmě zmiňovat nemůže, a pokračoval nevinným pískáním. Akagha následně podotkla, že obvykle všechno vyzradí ona, ale tentokrát “nikdo nic neslyšel”.

Studio Arkane tedy zřejmě stále s herci spolupracuje na novém obsahu. Zmínky si všiml uživatel Redditu s přezdívkou Prequel_Memer_66 a zároveň zaspekuloval, že by klidně mohlo jít o příběhové DLC nebo pokračování. Jason Kelley další dabing hrdiny Colta avizoval už v květnu letošního roku na svém Twitteru. Žádných oficiálních nebo neoficiálních zmínek jsme se ale nedočkali. Navíc tehdy mohl Kelley jen doplňovat linky pro zmíněnou aktualizaci spojenou s vydáním na Xboxu. Hra totiž tehdy přivítala nové zbraně i nepřátele.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama