Zřejmě se objevily screenshoty z chystaného Battlefieldu. Kampaň údajně nabídne kooperaci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zřejmě se objevily screenshoty z chystaného Battlefieldu. Kampaň údajně nabídne kooperaci

Zřejmě se objevily screenshoty z chystaného Battlefieldu. Kampaň údajně nabídne kooperaci

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 5. 2021 09:33

Sice zatím stále nevíme, kdy dojde na představení dalšího dílu válečné série Battlefield, poslední materiály však naznačují, že se první ukázky dočkáme co nevidět. Na internetu se totiž objevily screenshoty, které byly údajně pořízeny z chystaného traileru.

Reklama

  • Patrně jde o screenshoty z oznamovacího traileru
  • Leaker naznačil, že se konflikt odehrává v deset let vzdálené budoucnosti
  • Autoři do hry zapracovali střídání dne a noci

Obrázky jsou sice v mizerném rozlišení, navíc není úplně jisté, zda jde skutečně o snímky z dalšího Battlefieldu. Svou povahou ale odpovídají spekulacím, které se v posledních týdnech na konto vyhlíženého pokračování vyrojily. První snímek zachycuje helikoptéry poletující nad jakýmsi ostrovem, zatímco druhý nabízí first-person pohled přímo z kokpitu.

K obrázkům se vyjádřil Tom Henderson, který nás v posledních měsících zásoboval informacemi ke hře. Podle něj jde skutečně o snímky z oznamovacího traileru. Leaker při této příležitosti přihodil několik dalších detailů. Pokračování bude podle všeho uvedeno pod názvem Battlefield, objede se tedy bez číslovky. Dění bude sledovat konflikt mezi USA a Ruskem odehrávající se zhruba v deset let vzdálené budoucnosti, v kooperativní kampani se hráči budu snažit naverbovat specialisty z obou stran. Vojáci se chopí zbraní, které jsou používány dnes, případně se na nich nyní pracuje. Zajímavé je i střídání dne a noci, konflikt by mělo ovlivňovat také dynamické počasí.

Co se multiplayeru týče, Henderson trvá na přítomnosti battle royale režimu, v němž se objeví čtyři různé třídy. Od sebe se ale liší daleko více, než jen po stránce výbavy. Třeba průzkumník by se měl vyznačovat téměř neslyšným našlapováním, zatímco útočník vynikne ve sprintech.

Stále platí, že by se další Battlefield měl objevit během letošního roku, hra podle všeho zamíří na aktuální i minulou generaci konzolí a také na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama