Žraločí akce Maneater je rozdávána zdarma. K dostání je také akční fantasy RPG od tvůrců The Surge
i Zdroj: Tripwire Interactive
Novinka Žraločí akce Maneater je rozdávána zdarma. K dostání je také akční fantasy RPG od tvůrců The Surge

Žraločí akce Maneater je rozdávána zdarma. K dostání je také akční fantasy RPG od tvůrců The Surge

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

11. 6. 2022 12:35

Epic zakončuje akci záhadných her zdarma. Po třetích Borderlands, Wolfensteinu a Bioshocku se se čtvrtečním dnem dostala řada na krvavého Maneater a jeho řádění (nejen) na dně moře. Předloňské akční RPG studia Tripwire zůstane na Epic Game Store k vyzvednutí do 16. června. Po jeho odebrání jej nahradí first-person Metroidvanie Supraland.

Reklama

  • Epic Game Store nabízí do 16. června akční RPG Maneater. Po konci akce bude rozdávat Supraland
  • GOG k oslavě RPG žánru souběžně rozdává akční fantasy RPG Venetica

Maneater je akční RPG s otevřeným světem, ve kterém coby obří lidožravý žralok masakruje nekonečné zástupy nešťastníků a jiné divoké zvěře. Spolu s nimi je tu nicméně i vypravěč Trip Westhaven, který se pomocí černého humoru vyjadřuje o své bývalé ženě Susan, zálibě v tropických drincích či o možné zkoušce kanibalismu. Vaším jediným nástrojem jak ve hře při jeho proslovech přežít, je využít váš důvtip, zuby a schopnost se vyvíjet. Ve střetu ze známým lovcem povedete totiž svého avatara na jeho trnité cestě stát se vrcholným predátorem, přičemž pohltíte vše, co vám stane v cestě.

Další hrou, kterou si můžete už nyní vyzvednout, je starší RPG Venetica od studia Deck13. Obchod GOG v rámci vlastní akce rozhodl nabízet její Zlatou edici, což znamená, že zahrnut je i digitální artbook nebo soundtrack. Toto fantasy RPG, které nás vrací do roku 2009, představuje bojovnici jménem Scarlett, která je dcerou muže, jenž je dalším z kandidátů pro nahrazení Smrti. Mladá Scarlett se na své pouti vydává do Benátek 16. století, kde se stává svědkem vraždy svého společníka tajnou aliancí nekromantů. Osud se tak nevyhnutelně ubírá nekalým směrem a vy velice brzy zjistíte, že i vaše krev je obdařena magickými silami.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama