Známe možné téma nové expanze do No Man's Sky. Užijeme si vesmírné pirátství!
i Zdroj: https://store.steampowered.com/app/275850/No_Mans_Sky/
No Man's Sky Novinka Známe možné téma nové expanze do No Man's Sky. Užijeme si vesmírné pirátství!

Známe možné téma nové expanze do No Man's Sky. Užijeme si vesmírné pirátství!

Petr Jan Berka

Petr Jan Berka

12. 4. 2022 16:55

Po neúspěšném startu se tým Hello Games v čele se Seanem Murraym snaží o zlepšení herního zážitku svého nejznámějšího počinu, No Man's Sky. A už je to nějaký čas, co se jim podařilo z této hry, která si na začátku opravdu nedokázala poradit se vším očekáváním, které se jí od fanoušků dostávalo, vytvořit nejen velice kvalitní produkt, ale také jej stále posouvat dál a věnovat mu svou další péči, která trvá i šest let po vydání. Ne nadarmo tým každým rokem sbírá ocenění za jednu z nejlépe podporovaných her, které na trhu jsou. Za tu dobu jsme se dočkali mnoho různých bezplatných rozšíření, které nejednou změnily koncept celé hry. Není proto překvapením, že včera na svém Twitterovém účtu Sean Murray naznačil příchod nového obsahu, který by se měl zaměřit na vesmírné pirátství.

Reklama

  • Sean Murray na svém Twitterovém účtu představil další možné rozšíření No Man's Sky
  • Rozšíření by se tentokrát mělo zaměřit na pirátství
  • Detaily o obsahu nebo vydání zatím nejsou známy

V samotné hře se již s vesmírnými piráty můžeme setkat. Jsou zábavnou součástí hraní, a dokonce existuje i možnost na boji s nimi vydělat nemalé kredity. Je ale pravda, že jejich současná podoba je značně jednotvárná a snadno se takový systém může proměnit v repetitivní záležitost. Twitterový příspěvek, který se začal rychle šířit, toho moc konkrétního neříká. Je však možné očekávat hlubší interakce s piráty samotnými, popřípadě by mohlo dojít na prohloubení možností v boji tzv. “z druhé strany“. Bohužel zatím nevíme, kdy se onoho rozšíření dočkáme.

Po fiasku, do kterého se herní studio namočilo, bylo jasně rozhodnuto, že komunikace bude probíhat jen v naprosto jasných signálech a bude kladen důraz na to, aby dané sliby bylo možné splnit. Tuto zprávu tedy můžeme brát jako bernou minci směřování, kterým se hra v dalších měsících vydá.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama