Před pěti lety vyšlo No Man’s Sky. Autoři se ve videu ohlédli do minulosti a představili další rozšíření
i Zdroj: Hrej.cz
No Man's Sky Novinka Před pěti lety vyšlo No Man’s Sky. Autoři se ve videu ohlédli do minulosti a představili další rozšíření

Před pěti lety vyšlo No Man’s Sky. Autoři se ve videu ohlédli do minulosti a představili další rozšíření

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 8. 2021 09:14

Je to již pět let od doby, kdy vyšlo No Man’s Sky. Studio Hello Games se tedy rozhodlo oslavit narozeniny speciálním trailerem, jehož prostřednictvím zároveň představili další rozšíření.

Reklama

  • No Man’s Sky slaví páté narozeniny
  • Autoři v traileru zavzpomínali na těžké začátky
  • Představili také další update s označením Frontiers

No Man’s Sky otevřelo svůj vesmír 8. srpna roku 2016. Zakladatel studia Sean Murray vzbudil v hráčích nemalá očekávání, dokonce slíbil i věci, které v No Man’s Sky nebyly. V jednom z rozhovorů například potvrdil, že se hráči mohou v barevném vesmíru potkat, to ale ve skutečnosti nebylo možné. Hra navíc obsahovala celou řadu chyb, celkově šlo o velmi kontroverzní launch. I tyto momenty jsou zachyceny ve zmíněném traileru.

Autoři nicméně přislíbili, že to tak nenechají, v následujících letech nabídli několik významných updatů, které hru zásadně vylepšily, i na ten multiplayer došlo. No Man’s Sky si nakonec vydobylo velmi slušnou reputaci. Cesta ale nekončí.

Další přídavek nese název Frontiers. Sean Murray k němu něco málo řekl na oficiálním PlayStation blogu. “V jistém směru jde pouze o další update, ale na druhou stranu se jedná o chybějící kousek sci-fi/fantasy, který jsme od začátku chtěli dodat. Navíc se hodí k našemu pátému výročí.” Zatím není známo, kdy update vyjde, další detaily by se však měly objevit velmi brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama