Zkuste remake závodů Star Wars Racer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste remake závodů Star Wars Racer

Zkuste remake závodů Star Wars Racer

David Plecháček

David Plecháček

12. 3. 2019 11:01 7
Reklama

I když se to dnes zdá takřka nepředstavitelné, byly doby, kdy se známé série dřenily až na kost. Kolik her vznikalo na přelomu tisíciletí s tematikou Hvězdných válek. V té době se lidé z LucasArts nebáli vydat ani hry typu Star Wars Episode I Racer. Jak už název napovídá, jednalo se o závodní hru na motivy závodů první epizody, kterých se účastnil i mladý Anakin. EA zřejmě nic takového nikdy nevydá… ale komunita by mohla.

Samozřejmě úvod nepíšeme náhodou a je vám tak zřejmé jasné, že se na remaku opravdu pracuje. O existenci jednoho takového víme útržkovitě od letošního ledna, z ničeho nic se ale objevil další. A co víc, můžete si jej rovnou stáhnout. Za remakem stojí uživatel Bluedrake42, a na jeho práci se můžete teď hned podívat.

Základem jsou samozřejmě závody – soupeřit můžete proti chronometru, ale také proti umělé inteligenci. Hra nabízí taktéž multiplayer. A to nejdůležitější: díky Unreal Enginu 4. generace vypadá výsledek velice solidně a především zábavně.

Jak se na novinku tváří Disney, majitel značky Star Wars, případně Electronic Arts, současný držitel exkluzivní herní licence, není zřejmé, hra se ale okamžitě začala šířit napříč komunitou a je pravděpodobné, že i přes případnou snahu vedení obou společností se jí nepodaří nadobro z internetu odstranit. Nic vám tak nebrání usednout do kokpitu mezi dva tažné motory a pustit se do adrenalinového nebezpečného závodění. Hru si můžete stáhnout zde, případně zde

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama