Zítra proběhne State of Play zaměřený na japonská vydavatelství
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zítra proběhne State of Play zaměřený na japonská vydavatelství

Zítra proběhne State of Play zaměřený na japonská vydavatelství

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 3. 2022 17:46

Společnost PlayStation na svém oficiálním blogu oznámila, že zítra proběhne další show State of Play představující novinky připravované pro konzole PlayStation. I tentokrát by mělo jít o obsahem nabitou a svižnou akci, zaujme ale spíše fanoušky v domovském Japonsku.

Reklama

  • Zítra ve 23:00 našeho času proběhne dvacetiminutový State of Play
  • Zaměří se na japonská vydavatelství
  • Přijdou ale i jiná oznámení

Stream proběhne zítra v 23:00 našeho času. PlayStation předem upozorňuje na to, že se nebude vůbec věnovat virtuální realitě VR2, a to ani hardwaru, ani hrám. Také avizuje, že představí novinky zajímavé i pro majitele starší konzole PlayStation 4.

Během zhruba 20 minut bychom měli vidět nášup novinek především od vydavatelství z Japonska, na své si tedy přijdou především fanoušci svérázné východní tvorby. Blogový příspěvek nicméně uvádí, že se pár zpráv týká i studií z jiných koutů světa. Mohlo by tedy teoreticky dojít i na odhalení konkrétního data vydání God of War: Ragnarok, nechceme však být přehnaně optimističtí.

PlayStation má za sebou úspěšná vydání titulů Horizon Forbidden West a Gran Turismo 7. Dalším velkým releasem by během letoška měl být zmíněný God of War, který zatím nemá ani přibližné datum vydání. Na konzoli se vedle toho chystají i další blízké tituly jako Stray, Pragmata, Ghostwire: Tokyo nebo čerstvě odložený Forspoken. Během State of Play nám také dost možná Rockstar Games připomenou next-gen verze GTA V.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama