zazavodte-si-v-demoverzi-split-second
Novinka Zazávoďte si v demoverzi Split/Second

Zazávoďte si v demoverzi Split/Second

Marek Švrkala

Marek Švrkala

26. 4. 2010 11:49 6
Reklama

Aktualizováno: Společnost Disney právě rozeslala tiskovou zprávu, ve které vyvrací původní informace od Nicka Baynese, podle nichž je demoverze Split/Second exkluzivní na Xbox 360. Na síti PlayStation Network se demo objeví později. Zdroj serveru VG247 hovoří o 5. květnu, podle tiskové zprávy bude demo vypuštěno až 11. května. Každopádně se ale hratelné ukázky těchto akčních závodů dočkáme i na PlayStationu 3. O PC verzi bohužel informace nemáme.

Původní zpráva:
Žhavá novinka se objevila na Xbox Live Marketplace. Zájemci o arkádové závody Split/Second se zlatým live účtem si zde mohou stáhnout hratelnou demoverzi tohoto očekávaného kousku. 808Mb velká ukázka vás zavede do letištního levelu, kde si můžete zařádit s protivníky a ukázat jim, co s vozem a jeho výbavou dovedete.

Špatnou zprávu bohužel máme pro závodníky na PC a PlayStationu 3. Demoverze hry plné výbuchů je totiž podle vyjádření šéfa projektu Nicka Baynese exkluzivní pro Xbox 360, a tak se jí na jiných platformách s nejvyšší pravděpodobností nedočkáme. Finální verze akčních závodů od britského studia Black Rock by se na pultech našich obchodů měla objevit 21. května. Více o kousku připomínajícím třeba Burnout se dočtete v našem preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama