Zatím neexistuje hratelná ukázka Star Wars Eclipse. Quantic Dream hru údajně profiloval jako MMORPG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zatím neexistuje hratelná ukázka Star Wars Eclipse. Quantic Dream hru údajně profiloval jako MMORPG

Zatím neexistuje hratelná ukázka Star Wars Eclipse. Quantic Dream hru údajně profiloval jako MMORPG

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 12. 2021 11:14

Letošní The Game Awards ozdobila také ukázka ze Star Wars Eclipse od studia Quantic Dream. Krátce poté vyšlo najevo, že by hra měla vyjít nejdříve za tři až čtyři roky, spekulace navíc poukazovaly na možné problémy s použitím interního enginu, který se podle všeho na tento projekt vůbec nehodí. Nyní se objevují další informace.

Reklama

  • Insider tvrdí, že zatím neexistuje hratelný prototyp Star Wars Eclipse 
  • Autoři hru údajně připravovali jako MMORPG
  • Společnost Sony původní projekt odmítla, přednost dala adventuře Detroit: Become Human

I tentokrát se jedná o detaily od ověřeného insidera Toma Hendersona. V novém videu se k projektu vrátil a poodhalil něco málo z jeho historie. Původně se jednalo o MMORPG s kódovým označením Project Karma. Quantic Dream se jej snažil prodat Sony, výrobce konzolí nicméně dal přednost adventuře Detroit: Become Human. Studio se však původního projektu nevzdalo, z assetů vykřesalo námět na nové Star Wars, který prezentovalo společnosti Lucasfilm. 

Insider naznačil, kdy by mohlo vyjít Star Wars Eclipse. Na hře se údajně výrazně podílí David Cage
i Zdroj: Hrej.cz

Insider naznačil, kdy by mohlo vyjít Star Wars Eclipse. Na hře se údajně výrazně podílí David Cage

Oznámení Star Wars Eclipse bezesporu patří mezi ta největší překvapení letošních The Game Awards, zároveň však s největší…

13. 12. 2021 08:00

Henderson zároveň tvrdí, že by vedení studia s radostí přistoupilo na nabídku k odkoupení, aby mohlo své projekty opřít o zajímavější rozpočet. Potenciální kupce nicméně údajně odrazují kauzy spojené s nevhodným chování na pracovišti, kterého se měli dopustit někteří zaměstnanci. Insider navíc znovu připomněl problémy s enginem, jenž je schopen zvládnout pouze několik postav a uzavřené úrovně, Eclipse se však profiluje jako open-world titul. 

Na hře se sice pracuje už 18 měsíců, ani nyní však není k dispozici hratelná ukázka. Je tedy otázkou, zda studio stihne Eclipse doručit do roku 2025, s čímž se nyní předběžně počítá, termín ovšem zatím nebyl stanoven. Závěrem je potřeba připomenout, že jde o nepotvrzené informace, snad se brzy dozvíme více i z oficiálních zdrojů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama