Zapojte se do jubilejního 800. hPodu, se silnou sestavou a rekapitulací E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do jubilejního 800. hPodu, se silnou sestavou a rekapitulací E3

Zapojte se do jubilejního 800. hPodu, se silnou sestavou a rekapitulací E3

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 6. 2021 11:00

Svátek hráčů E3 se pomalu chýlí ke konci, shodou náhod se navíc přiblížila další "stovka" našeho oblíbeného podcastu hPod. U neuvěřitelné osmisté epizody herního podcastu se tak sejdeme v patřičně nabité sestavě a probereme všechno možné i nemožné.

Reklama

Ano, hPod už vzniká s železnou pravidelností celých osm set týdnů, tedy více než 15 let. V aktuální epizodě samozřejmě opět zavzpomínáme na to, jaký hPod je a jaký k němu máme vztah. Vedle toho si samozřejmě popovídáme o hrách, které v současnosti hrajeme a stěžejním tématem opět bude E3. Co nás překvapilo, co nás potěšilo, co nás zklamalo a jak vlastně aktuální podobu veletrhu jako takového hodnotíme? 

U mikrofonu se sejde početný ansámbl. Těšit se můžete na Tadeáše, Zdeňka, Davida, Míru, Lukáše, možná i na Radka a kdo ví, třeba se ukáže ještě někdo další. Tím dalším samozřejmě můžete být i vy. Pokud se chcete na něco zeptat, okomentovat končící E3, letošní herní rok, nebo jen tak zavzpomínat na předchozích 799 epizod hPodu, můžete tak učinit zde v komentářích, na našem Discrodu nebo na adrese podcast@hrej.cz s předmětem DOTAZY. Epizodu spácháme neobvykle brzy, už dnes večer. Poslechnete si jí jako vždy v pátek v 20:00.

Tak s námi napište další kapitolu historie!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama