Zapojte se do hPodu #810, prvního v novém školním roce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do hPodu #810, prvního v novém školním roce

Zapojte se do hPodu #810, prvního v novém školním roce

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 9. 2021 15:51

Léto téměř definitivně skončilo, ať už se bavíme o školních prázdninách nebo nevlídném počasí za našimi okny. My se ale i tentokrát sejdeme u mikrofonů u další epizody podcastu hPod, tentokrát s pořadovým číslem 810. Co přijde na přetřes tentokrát a koho v pátek uslyšíte?

Reklama

Minulý týden jsme se sešli jen ve dvou, i tentokrát se tedy vrátíme k definitivně ukončenému Gamescomu a uslyšíme další dva názory na největší herní událost konce léta. Vedle toho se po delší době pustíme do klasického téma - podíváme se na téma crossoverů, které jsou poslední dobou stále populárnější. Kde se vzaly, které byly skvělé a které naopak vůbec nedávají smysl nebo jsou až otravné? No a na začátek samozřejmě nevynecháme klasické okénko “co hrajeme”.

Sejdeme se opět online, a to z velmi prostého důvodu. V éteru totiž opět přivítáme východní spojku Aleše. Vedle něj se na vás těší samozřejmě Tadeáš, Kuba a čtvrtým hostem bude Zdeněk. Pomyslné páté místo u stolů můžete zaplnit vy. Dotazy, názory nebo připomínky můžete psát sem do diskuze, na náš Discord nebo na mailovou adresu podcast@hrej.cz s předmětem DOTAZY. Nahrávání začne zítra odpoledne, máte tedy čas zhruba do 14 až 15:00.

Uslyšíme se tradičně v pátek v osm. Těšíme se na vás!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama