Zapojte se do diskuze v hPodu #785
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuze v hPodu #785

Zapojte se do diskuze v hPodu #785

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 3. 2021 15:24 2

Nový týden, nový hPod! Tahle formule platí už 784 týdnů v řadě a i tentokrát tomu nebude jinak. Stěžejní téma pro tuto epizodu je asi jasné, o čem se však budeme bavit krom toho, a kdo u mikrofonů zasedne?

Reklama

Je nasnadě, že v rámci aktuální epizody důkladně probereme nový web. Jaká k němu vedla cesta, jaké možnosti nabízí, co můžeme čekat do budoucna a co na něj říkáme? Kromě toho samozřejmě probereme co v současnosti hrajeme a vrátíme se ještě na moment k uplynulým akcím State of Play a Pokémon Presents. I v souvislosti s tím, že podobnou show zřejmě chystají i společnosti Bungie a Bandai Namco.

U mikrofonů se sejde Tadeáš, Kuba, Míra, po delší době se z východu ozve i Aleš a doufejme, že tím výčet nekončí. O názorovu pestrost a dobrou zábavu se tedy bát nemusíte. 

Je nám jasné, že máte na mysli spoustu otázek a připomínek. Můžete je sdílet buďto pod novinku do komentářů (na starém i novém webu, přečteme samozřejmě obojí), nebo úplně nejlépe na adresu podcast@hrej.cz s předmětem DOTAZY. Natáčet budeme až ve čtvrtek k večeru, času tedy máte požehnaně.

Uslyšíme se tradičně v pátek ve 20:00.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama