Začněte napínat tětivy. PC verze Horizon Forbidden West má datum vydání
i Zdroj: Sony
Horizon Forbidden West Novinka Začněte napínat tětivy. PC verze Horizon Forbidden West má datum vydání

Začněte napínat tětivy. PC verze Horizon Forbidden West má datum vydání

Dominik Tománek

Dominik Tománek

26. 1. 2024 06:30 2

Tvůrci Horizon Forbidden West potvrdili všechny vylepšené funkce, které budou součástí Complete Edition na PC, a také odhalili její datum vydání.

Reklama

  • Horizon Forbidden West vyjde na PC 21. března
  • PC verze hry nabídne také plnou kompatibilitu s ovladačem DualSense 

Na PC vyjde kompletní edice, která nabídne základní hru, rozšíření Burning Shores, digitální soundtrack, artbook a také komiks Horizon Zero Dawn Vol. 1: The Sunhawk. Pár drobností se najde také přímo ve hře, jde například o nové outfity či malby na obličej.

Horizon Forbidden West bude PC obsahovat několik grafických vylepšení, včetně podpory ultrawide displejů a upscalingu pro grafické ovladače Nvidia DLSS 3, AMD FSR a Intel XeSS. Hra bude také obsahovat odemčený framerate, stejně jako plnou podporu DualSense doplněnou o propagovanou haptickou zpětnou vazbu ovladačů. Je potvrzeno i datum vydání, které je stanoveno na 21. března.

Port Horizon Forbidden West na PC následuje trend, kdy Sony uvádí některé ze svých největších first-party titulů na počítače. Několik největších titulů Sony z poslední doby, jako Spider-Man: Miles Morales, God of War a The Last of Us Part 1, se dostalo na PC, obvykle po nějakém období konzolové exkluzivity. Nedávné zvěsti také naznačují, že portů by se mohly dočkat i hry jako Ghost of Tsushima a Demon's Souls.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama