Z internetu mizí spekulace o neoznámeném Lego setu Zelda. To je v podstatě potvrzuje
i Zdroj: Nintendo
Novinka Z internetu mizí spekulace o neoznámeném Lego setu Zelda. To je v podstatě potvrzuje

Z internetu mizí spekulace o neoznámeném Lego setu Zelda. To je v podstatě potvrzuje

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 2. 2023 14:36

O jednom úniku spojeném s The Legend of Zelda jsme už dnes psali, v zákulisí se ale zároveň odehrává další boj proti leakerům. Tentokrát za ním stojí společnost Lego, která aktivně maže obsah spojený s údajným chystaným stavebnicovým setem inspirovaným právě světem Legend of Zelda.

Reklama
Reklama

  • Lego z internetu stahuje videa týkající se spekulovaných setů Legend of Zelda
  • V podstatě tak potvrzuje jejich pravost

O něm se mluví už několik měsíců. Náznaky tvrdí, že se chystá Lego set obsahující jeden ze symbolů série, strom Deku, i set figurek s hrdinou Linkem a eponymní princeznou Zeldou. Během února se také objevily první údajné snímky stavebnice (zřejmě ze soukromého výzkumu výrobce), bez oficiálního potvrzení ale stále šlo spekulaci, na kterou jsme mohli leda upozornit.

Dánská firma ale začala proti videům zmiňujícím spekulaci nebo uniklé materiály aktivně bojovat. O své video tak například přišel uživatel YouTube s přezdívkou NintyPrime, který byl potrestán za zveřejnění “tajného nezveřejněného nového Lego setu”.

Společnost tak sice potrestala sdíleče, ale zároveň v podstatě potvrdila, že jsou zmínky o Lego Zeldě pravdivé. Nintendo s výrobcem stavebnice spolupracuje už několik let, v minulosti přineslo celou řadu interaktivních setů spojených se značkou Super Mario nebo detailní modely starších konzolí. Pro sběratele jde o velmi atraktivní kousky. 

Jsme zvědaví, kdy oficiálně dojde i na Zeldu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama