Speedrunner dohrál The Legend of Zelda: Breath of the Wild padesátkrát během jednoho dne
i Zdroj: Nintendo
Kuriozity The Legend of Zelda: Breath of the Wild Novinka Speedrunner dohrál The Legend of Zelda: Breath of the Wild padesátkrát během jednoho dne

Speedrunner dohrál The Legend of Zelda: Breath of the Wild padesátkrát během jednoho dne

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 1. 2023 12:30

Speedrunneři občas působí jako lidé z jiného světa. A tak zatímco někteří hráči ve světě The Legend of Zelda: Breath of the Wild tráví stráví i vyšší desítky hodin, jiní jsou schopní hru dohrát padesátkrát během jednoho dne. To se povedlo streamerovi s přezdívkou Player5.

Reklama

  • Streamer Player5 dohrál Breath of the Wild padeástkrát během necelých 23 hodin
  • Průměrně mu jedno dohrání trvalo 25 a půl minuty, připsal si ale i rekordní nejrychlejší průchod

Během 24hodinového maratonu si připsal nový rekord v nejrychlejším dohrání hry nehledě na její kompletaci (takzvaný Any%). Oficiální rekord v čase od spuštění hry po zabití závěrečného bosse tedy nyní činí 24 minut a 16 vteřin. Průměrně pak jedno dohrání streamerovi zabralo 25 minut a 23 vteřin.

Sám Player5 ale připomíná, že bylo s přibývajícím časem velmi obtížné časy udržovat. Po nějakých 18 hodinách hraní začal dělat malé, zbrklé chyby, ale nesměl se nechat příliš vystresovat. Nakonec žádný vážný přešlap neudělal, a překonal metu 50 dohrání dokonce ještě před odbitím 23 hodiny streamu. Celé živé vysílání si samozřejmě můžete pustit ze záznamu a obdivovat hráčovy schopnosti.

Komunitě speedrunnerů se věnujeme pravidelně. Nedávno jsme vás informovali třeba o dokumentární sérii nebo úsměvné otevřenosti akce High on Life.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama