Z GeForce Now mizí hry od MS a Warner Bros.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Z GeForce Now mizí hry od MS a Warner Bros.

Z GeForce Now mizí hry od MS a Warner Bros.

David Plecháček

David Plecháček

21. 4. 2020 06:03 5
Reklama

Prakticky žádná fungující streamovací videoherní služba se neobchází bez problémů. Google Stadia je kapitolou samou pro sebe, nepovedený launch budou autoři napravovat ještě dlouhou dobu. I kdyby byla ale infrastruktura připravená do puntíku, Stadia stále nemá v nabídce příliš her. Zdá se, že GeForce Now od společnosti Nvidia má v tuto chvíli navrch, ale ani ta nefunguje vyloženě bez problémů.

Ty její se zpravidla týkají dostupnosti her. Z GeForce Now mizí a zase do nyní přibývají jako na běžícím pásu. Není to poprvé, co se ze služby odstraňují videohry, aniž by jejich stažení samotná Nvidia nějak komentovala. Aktuální exodus je ale prozatím největší. Ze hry mizí veškeré dostupné hry od Warner Bros., Xbox Game Studios, nebo například společností Codemasters a Klei.

To, že v rámci streamovacích služeb dochází k obměně titulů, není nijak zvláštní, v případě Nvidie je ale situace poněkud odlišná. Hry totiž nemizí z GeForce Now v tom smyslu, že místo nich přijdou jiné. Nvidia situaci odmítá komentovat a skutečný důvod, proč hry zmíněných vydavatelů nebudou dostupné, není známý.

„Do GeForce Now přidáváme tolik her, kolik můžeme. Co se týče těch, které odchází, o nich se snažíme hráče informovat, jak jen to je možné. Hry od Warner Bros. Interactive Entertainment, Xbox Game Studios, Codemasters a Klei Entertainment budou odstraněny v pátek, 24. dubna. Doufáme, že se v budoucnu vrátí,“ stojí v oficiálním prohlášení.

Vedle Warnerů a Xbox Game Studios už na službě chybí hry z portfolia 2K Games, Bethesdy nebo Activisionu. Nvidii naopak podporuje například Ubisoft, součástí služby jsou tak kompletní série Assassin's Creed a Far Cry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama