XDefiant se údajně potýká s problémy
i Zdroj: Ubisoft
XDefiant Novinka XDefiant se údajně potýká s problémy

XDefiant se údajně potýká s problémy

David Bernard

David Bernard

Free-to-play akce XDefiant, za kterou stojí společnost Ubisoft, se údajně potýká s nedostatečným počtem aktivních hráčů. Pokud se situace nezlepší do třetí sezóny, hrozí ukončení podpory.

Reklama

  • XDefiant se údajně potýká s problémy
  • Bezplatnou střílečku nehraje dostatek lidí
  • Zdroje blízké společnosti Ubisoft hovoří o potenciálním ukončení podpory
  • Prozatím se jedná o spekulace

Bezplatná multiplayerová akce XDefiant, za kterou stojí společnost Ubisoft, se dle posledních spekulací potýká s problémy. Nové zprávy naznačují, že v případě nedostatečného množství aktivních hráčů může dojít k přerušení podpory. Free-to-play akce XDefiant dorazila letos v květnu. Zpočátku se jednalo o velmi solidní start, jelikož během prvních pár hodin dokázal titul zaujmout přes milion hráčů. Během prvního týdne si XDefiant navíc vyzkoušelo úctyhodných 8 milionů příznivců rychlé akce.

Právě probíhající první sezóna nicméně nedokázala zájem ze strany hráčů udržet. Údajné zdroje ze společnosti Ubisoft tvrdí, že XDefiant aktuálně nedosahuje ani na 20 tisíc aktivních hráčů, a to napříč platformami. Vedení firmy prý vývojářům dalo čas do třetí sezóny. Pokud se počet hráčů nezvýší, hrozí, že bude podpora hry ukončena.

Do bezplatné střílečky XDefiant dorazila první sezóna
i Zdroj: Ubisoft

Do bezplatné střílečky XDefiant dorazila první sezóna

Free-to-play akce XDefiant obdržela nový obsah. Během včerejšího dne byla spuštěna první sezóna, která přináší novou frakci,…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama