Xbox připomíná, že si většinu her z včerejšího PlayStation Showcase zahrajete i u něj
i Zdroj: ESA / E3 press kit
Novinka Xbox připomíná, že si většinu her z včerejšího PlayStation Showcase zahrajete i u něj

Xbox připomíná, že si většinu her z včerejšího PlayStation Showcase zahrajete i u něj

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 5. 2023 09:05

Včera večer se sice pohledy většiny fanoušků her upíraly směrem k PlayStationu a jeho akci Showcase, svůj kousek koláče si ale neopomenul ukousnout ani Xbox. Po konci streamu na sociálních sítích připomněl, že PlayStation ukázal jen pár exkluzivit a absolutní většinu propagovaných her si vyzkoušíte i na konzoli Series, případně One.

Reklama

  • Xbox připomněl, že PlayStation na svém Showcase ukázal jen pár exkluzivit
  • Většinu her si tedy zahrajete i na Series, včetně remaku Metal Gear, Marathon, Alan Wake 2 nebo Assassin's Creed Mirage

Xbox tak se slovy “To je ale parádní partička” láká třeba na Immortals of Aveum, Ghostrunner 2, remake Metal Gear Solid 3, Dragon’s Dogma 2, Assassin’s Creed Mirage nebo Alan Wake 2. Jednodušší možná bude zmínit, které z mnoha ukázaných her na Xboxu nevyjdou. Samozřejmě jde o exkluzivní Marvel’s Spider-Man 2, očekávané Final Fantasy XVI a novinky Phantom Blade Zero, Ultros, Foamstars a Revenant Hill.

Na Xboxu Series vyjde třeba i nově oznámený Marathon, vyvíjený studiem Bungie. To má s oběma značkami velmi zajímavý vztah. Od roku 2000 totiž patřilo Microsoftu a vyvíjelo pro něj klíčovou značku Halo. V roce 2007 se ale odtrhlo a začalo pod záštitou Activisionu pracovat na Destiny. Loni se opět stalo součástí velkého konzolového domu, tentokrát PlayStationu. Nový Marathon ale exkluzivní nebude.

Zajímavostí je třeba i to, že první Alan Wake byl ve své době exkluzivitou pro konzoli Xbox 360.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama