Xbox One Elite se začal prodávat v USA
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox One Elite se začal prodávat v USA

Xbox One Elite se začal prodávat v USA

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 11. 2015 16:59 26
Reklama

GameStop a Microsoft Store nabízejí zákazníkům první kusy luxusní edice Xbox One vybavené terabajtovým SSHD diskem. Do českých obchodů se nová verze konzole dostane nejdříve na konci tohoto týdne. Za oceánem mezitím trpí nedostatkem Elite ovladačů

Hybridní disk umožňující až o 20 procent rychlejší načítání nebo kovový ovladač s vyměnitelnými páčkami a tlačítky. To jsou hlavní trumfy bundlu Xbox One Elite. Právě zmíněný ovladač se stal značně horkým zbožím, aktuální zásoby jsou prakticky rozprodány, a nabídka tak má být značně limitovaná až do začátku prosince. Zájemci ale mohou přemýšlet o kompletním balení Xbox One Elite. To obsahuje vedle ovladače i novou konzoli vybavenou SSHD diskem s kapacitou 1 TB. Díky ukládání vybraných dat do paměti flash by tak měl "elitní" Xbox One načítat data až o 20 procent rychleji. S tím je spojen i údajně plynulejší běh systému.

Zatímco za hranicemi se začal Xbox One Elite prodávat už dnes, informace o dostupnosti v našich obchodech se značně různí. Nejoptimističtější zprávy hovoří o 6. listopadu, jinde bude Elite dostupný až příští týden. Naopak v cenách jsou tuzemské obchody příjemně konzistentní. Oficiální stránky uvádějí jako doporučenou cenu 13 999 korun. Většina obchodů ale nabízí v předprodeji novinku ještě levněji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama