Xbox kontruje, v sprnových Games with Gold rozdá kočičí Calico. Na pokračování naladí i Saints Row 2
i Zdroj: Steam
Novinka Xbox kontruje, v sprnových Games with Gold rozdá kočičí Calico. Na pokračování naladí i Saints Row 2

Xbox kontruje, v sprnových Games with Gold rozdá kočičí Calico. Na pokračování naladí i Saints Row 2

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 7. 2022 22:21

Společnost Xbox oficiálně oznámila čtveřici bezplatných titulů, které získají předplatitelé služby Xbox Live Gold během srpna. Konkrétně jde o tyccoon kočičí kavárny Calico, roguelite plošinovku ScourgeBringer, městskou akci Saints Row 2 a nezávislou akční řežbu Monaco: What’s Yours is Mine.

Reklama

  • V srpnových Games with Gold se objeví Calico, ScourgeBringer, Saints Row 2 a Monaco: What’s Yours is Mine

S Calico Xbox tak trochu nenápadně reaguje na konkurenční PlayStation, který se v červenci opájí úspěchem kočičí adventury Stray. V Calico nicméně na žádná dobrodružství s kočičími protagonisty nedojde. V tomto titulu musí hráč obnovit a rozkvést zchátralou kočičí kavárnu v ospalém městečku. Kromě návštěvníků samozřejmě musí být spokojení i návštěvníci, a hra se zároveň vyznačuje pestrobarevnou stylizací i roztomilým humorem. Dostupná bude celý měsíc.

To je v podstatě přímý protiklad k ScourgeBringer. Ten hráče vrhne do postapokalyptického světa, kde se musí v kůži nejnebezpečnějšího válečníka svého klanu vrhnout do procedurálně generovaných dungeonů a zachránit lidstvo. Originální? Nikoliv. Zábavné? Určitě! V nabídce hra zůstane od 16. srpna do 15. září.

Z her pro Xbox 360 se vrací Saints Row 2, se kterým se můžete naladit na plánované pokračování. Nebo třeba zavzpomínat na časy, kdy se ještě v sérii Saints Row nehrálo za digitální záchody a nahé mimozemšťany hráč nevraždil dubstep gunem a gigantickou erotickou pomůckou. Čas budete mít od 1. do 15. srpna. V druhé polovině měsíce vás pak může zaujmout stylizovaná zlodějská akce Monaco: What’s Yours is Mine. Ta láká především na kooperaci a s pečlivě sestaveným týmem chmatáků v ní ukradnete nemyslitelné.

Dle všeho jde o poslední dvě hry z Xboxu 360, které se v nabídce Games with Gold objeví. Xbox avizuje, že od prvního září nabídku pozmění.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama