Games With Gold nabídnou gravitační hrátky na Měsíci a známou hru od tvůrců Diabla
i Zdroj: Runic Games
Novinka Games With Gold nabídnou gravitační hrátky na Měsíci a známou hru od tvůrců Diabla

Games With Gold nabídnou gravitační hrátky na Měsíci a známou hru od tvůrců Diabla

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

29. 6. 2022 10:00

Konec měsíce je tady a s ním už tradičně i ohlášení nových her v rámci předplatného Xbox Live Gold. I pro následující měsíc nás čeká různorodá čtveřice her, kde se podíváme na starší kousky napříč katalogem Xbox 360 a Xbox One.

Reklama

  • Games With Gold přinesou pro červen následující čtveřici her
    • Beasts of Maravilla Island (Xbox One)
    • Relicta (Xbox One)
    • Thrillville: Off the Rails (Xbox 360)
    • Torchlight (Xbox 360)

Games With Gold pro konzole Xbox One zahrnují v červenci variaci na Pokémon Snap v podobě Beasts of Maravilla Island (od 1. do 31. července) a logickou hru Relicta (od 16. července do 15. srpna, Xbox One). Speciálně u prvního titulu vás ovšem už nyní raději upozorníme, že si příliš zábavy asi neužijete. Hra u nás byla hodnocena jako plytká, krátká a pokulhávající snad ve všech aspektech herního designu, včetně technického.

Při přechodu ke katalogu Xboxu 360 přichází však čas na zbylé hry. Jako první půjde o návrhář zábavního parku Thrillville: Off the Rails (od 1. do 31. července), kde lze jednotlivé atrakce i testovat. Druhá hra je diablovka Torchlight (od 16. do 31. července). 

V rámci předplatného si lze taktéž stále vyzvednout část her za stávající měsíc. Připomeňme, že do 31. června je to Aven Colony a Raskulls a do 15. července i Project Highrise: Architect’s Edition.

Krátce lze také zopakovat, že Microsoft nedávno odhalil i další novinky pro Xbox Game Pass. Ke službě se touto dobou již stačily připojit Shadowrun Trilogy, Total War: Three Kingdoms, Naraka: Bladepoint a pro předplatitele programu Ultimate i FIFA 22. Far Cry 5 je poslední z her, která byla v nejnovější várce ohlášena. Službu Microsoftu doplní 1. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama