Xbox Games Showcase proběhne 11. června v 19:00 našeho času. Hned na něj naváže Starfield Direct
i Zdroj: Bethesda / Microsoft
Starfield Novinka Xbox Games Showcase proběhne 11. června v 19:00 našeho času. Hned na něj naváže Starfield Direct

Xbox Games Showcase proběhne 11. června v 19:00 našeho času. Hned na něj naváže Starfield Direct

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 5. 2023 15:31

Společnost Xbox potvrdila přesný termín letošní velké prezentace Xbox Games Showcase. Ta bude součástí série akcí, které tak trochu suplují zrušenou E3 a pokračují v tradici informačně nabitého června. Konkrétně 11. se tak dočkáme klasické konference následované specializovaným streamem Starfield Direct, který blíže představí očekávané RPG od Bethesdy.

Reklama

  • Xbox potvrdil start Xbox Games Showcase a Starfield Direct
  • Proběhnou 11. června v 19:00 našeho času

Do kalendářů si můžete zapsat start v 19:00 našeho, středoevropského času. Pro české diváky tedy bude sledování akce velmi pohodovým zpříjemněním večera. Pořadatelé slibují podrobnější pohled na chystané hry, nové trailery a samozřejmě i atraktivní premiéry. Kromě Starfieldu určitě očekáváme obsáhlé povídání o blížící se Forze Motorsport. 

Další tituly už jsou záhadou. Spekulace naznačují, že by se mohlo připomenout Hellblade II: Senua’s Saga. Dlouho jsme neslyšeli také o State of Decay 3 nebo Contrabandu. Že by se snad mluvilo o dalších The Elder Scrolls je spíše nepravděpodobné, ale třeba by nás mohlo překvapit Fable, Avowed nebo Everwild. Nezapomeňme také na Indiana Jonese od Machine Games nebo chystané pokračování Gears, o kterém se taktéž začíná hlasitěji mluvit.

Po nepříliš povedených vydáních Minecraft Legends a Redfall bude nyní tlak na Xbox stoupat. Firma by si tedy na další akci měla dát patřičně záležet.

Stream můžete sledovat na Twitchi, YouTube nebo Facebooku v různých jazykových mutacích, snad i včetně oficiálních českých titulků.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama