Xbox Game Pass si prý předplácí 30 milionů uživatelů. Informace utekla řediteli Take-Two
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox Game Pass si prý předplácí 30 milionů uživatelů. Informace utekla řediteli Take-Two

Xbox Game Pass si prý předplácí 30 milionů uživatelů. Informace utekla řediteli Take-Two

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 10. 2021 20:00

Statistiky zákazníků jsou často utajovaným číslem, tedy pokud nejde o důležité úspěchy. Zatímco se při vydání vývojáři rádi chlubí, po několika měsících už jsme často odkázáni pouze na odhady. Předplatné služby to mají stejně – velký otazník visí například nad Stadií, Amazon Luna i Xbox Game Passem. Strauss Zelnick, ředitel Take-Two, si ale tak trochu nedal pozor a v rozhovoru pro Yahoo! nejspíše propálil současné číslo předplatitelů.

Reklama

  • V rozhovoru pro The Warp prozradil Strauss Zelnick před Philem Spencerem číslo současných předplatitelů XGP
  • Dle jeho slov jich má být 30 milionů
  • Spencer informaci nevyvrátil, pouze řekl, že poslední oficiální číslo bylo 18 milionů

Jak si všiml jeden uživatel redditu, na Yahoo! unikl rozhovor TheWrap, který se zabývá moderními technologiemi. V jednom bloku pak společně diskutoval Strauss Zelnick a Phil Spencer. Řeč přišla na předplatné. Když Zelnick rozjímal o tom, proč by společnost chtěla vytvořit službu na bázi měsíčního předplatného, tázal se Spencera: „Máme něco okolo 30 milionů předplatitelů, ne?“ Spencer situaci hbitě hasil diplomatickým tvrzením, že poslední oficiální číslo bylo 18 milionů.

Strauss Zelnick tak očividně prozradil přibližný současný počet předplatitelů, který se za necelý rok téměř zdvojnásobil. To by byla pro Microsoft velice slušná čísla – navíc se ve službě zatím nenachází připravované a atraktivní velké tituly jako je Halo: Infinite, Forza Horizon 5 nebo Starfield. 

Ani tento krátký úsek ale nezůstal bez spekulací či dohadů hráčů. Jeden z nich poukázal na fakt, že Strauss Zelnick moc často nevystupuje na veřejnost, a to už vůbec v rámci podobných rozhovorů. Ten vznikl společně s Philem Spencerem, což může naznačovat nějakou bližší spolupráci – stejně jako to, že Zelnick při vyzrazení čísla použil množné číslo „máme“ – dle spekulantů se tedy rodí ještě užší spojení Take-Two a Microsoftu. Samozřejmě ale může jít o slovíčkaření a náhodu. Uvidíme, co přinese budoucnost.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama