Xbox exkluzivita Redfall zažívá únik obrázků. Můžete si prohlédnout první snímky z rozpracované verze
i Zdroj: Bethesda / Redfall press kit
Redfall Novinka Xbox exkluzivita Redfall zažívá únik obrázků. Můžete si prohlédnout první snímky z rozpracované verze

Xbox exkluzivita Redfall zažívá únik obrázků. Můžete si prohlédnout první snímky z rozpracované verze

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

11. 9. 2021 12:00 1

Údajná podoba finálního překvapení Microsoftu z letošní E3 aktivně cirkuluje internetem. Uniklá sada obrázků z kooperativní akce Redfall od studia Arkane nabízí první pohled na vzezření zbraní i herního světa.

Reklama

  • Na veřejnost uniká první sada obrázků z Redfall
  • Jejich obsah naznačuje podobu připravované akce

Přestože kvalita pořízených snímků, část informací lze přeci jen vypreparovat. Kupříkladu to, že v červnu odhalená open-world akce s nabídne perspektivu prvního i třetího pohledu a inspiraci u looter shooter žánru. Kromě spolupráce a vybíjení monster bude tedy patrně součástí hratelnosti i hledání lepšího vybavení, systém levelování a využívání stromu dovedností. 

Jelikož je ale faktem, že vydání Redfallu je stále vzdálené, je třeba zdůraznit, že níže prezentovaná sada obrázků nemusí odpovídat výslednému produktu studia Arkane.

Hratelných postav bychom se podle oficiálních informací měli dočkat celkem čtyř – jde o telekinezí vládnoucí Laylu, detektiva paranormálních jevů Devindera, plíživého ostrostřelce Boyera a bojovou inženýrku Remi De La Rosu. Ve všech případech bude nicméně méně záležet na vlastním talentu postav, jako spíše kolektivní sladěnosti hráčů. Systematický postup ostrovem při jeho očišťování od upírů a jejich lidských následovníků bude podle mluvčí Bethesdy, Anne Lewis, taktéž vyzařovat podpis studia Arkane na každém kroku. 

Kooperativní akce Redfall je plánována na léto příštího roku pro PC a konzole Xbox Series.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama