WoT představuje realistický Berlín
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WoT představuje realistický Berlín

WoT představuje realistický Berlín

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 6. 2020 13:34
Reklama

World of Tanks se 11. června dočká nové aktualizace. Ta přidá realistickou mapu Berlína se čtyřmi hlavními bitevními oblastmi, jež obsahují rozpoznatelné historické budovy. Vydání updatu 1.9.1 se navíc kryje se spuštěním 2. sezóny battle passu.

Ten přinese především dvojici tanků nejvyšší úrovně, americký M48A5 a československý TVP T 50/51. Mezi další odměny pak patří aktivace prémiového účtu, kredity, části plánů tanků a dva nové typy Bounty Equipmentu.

"První sezóna končí již zítra svůj tříměsíční běh a komunita opravdu ocenila nasbírané zkušenosti a odměny," říká Max Chuvalov, ředitel publishing World of Tanks. "Začali jsme ihned se startem 1. sezóny sbírat zpětnou vazbu, takže jsme schopni plynule přecházet nové sezóny. Jsme si jisti, že až se nová sezóna za dva dny rozjede, hráči budou opravdu spokojeni."

Nový update pak přinese možnost využívat několik nových vizuálních vylepšení a přizpůsobení, od progresivních obtisků, které se stávají výraznějšími, když hráč dokončí speciální cíle na konkrétních tancích, až po nastavitelné styly, které se použijí samostatně. Řada nálepek, které byly dříve pouze pro vozidla určitých národů a úrovní, je nyní k dispozici všem.

Více informací k 2. sezóně battle passu naleznete pod tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama