World of Warships a Pepek námořník zachraňují oceány s organizací Force Blue
i Zdroj: Oficiální tisková zpráva / Press kit
World of Warships Novinka World of Warships a Pepek námořník zachraňují oceány s organizací Force Blue

World of Warships a Pepek námořník zachraňují oceány s organizací Force Blue

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

5. 6. 2023 09:57

Studio Wargaming a potažmo námořnická akce World of Warships oznámila spolupráci se značkou Pepek námořník (King Features). S novou limitovanou kolekcí herního obsahu tak hráči dostanou zajímavé doplňky, zároveň ale přispějí i na fungování neziskové organizace Force Blue chránící světové oceány.

Reklama

  • World of Warships přináší crossover s Pepkem námořníkem na dobrou věc
  • Přispěje organizaci Force Blue na ochranu oceánů a podporu veteránů námořnictva

“FORCE BLUE, kterou spoluzaložil a vede herec a veterán námořní pěchoty Rudy Reyes, spojuje komunitu veteránů speciálních operací se světem mořské vědy a ochrany přírody pro zlepšení obou,” připomíná tisková zpráva. Studio jednak věnuje organizaci 50 tisíc dolarů, zároveň pak po skončení kampaně doplní tuto částku dalšími 10 % z celkových příjmů z prodeje obsahu Pepek námořník (Popeye).

Force Blue spojuje řešení dvou problémů, a to hroutících se mořských ekosystémů a nedostatečného využití veteránů námořnictva, kteří ve výslužbě přicházejí o životní poslání. Jako zkušení námořníci dostávají možnost spolupracovat a pomáhat skupinám vědců a ekologů  a pomáhat tak projektům obnovujícím ekologickou pestrost oceánu.

Akce probíhá také v rámci června jako Světového měsíce oceánů. Už 8. proběhne livestream na Twitchi s Rudym Reyesem a veteránem jednotky SEAL Stevem Gonzalezem, kteří promluví o poslání organizace. "FORCE BLUE je poctěna, že může být partnerem organizace World of Warships v rámci podpory Světového měsíce oceánů. Myslím, že v našem týmu není jediný veterán, který by nebyl fanouškem Pepka námořníka, a proto je spolupráce s nimi a zároveň prosazování našeho poslání zachovat a obnovit světové mořské ekosystémy neuvěřitelnou příležitostí," dodává výkonný ředitel Jim Ritterhoff.

V samotném herním balíčku Popeye Charity Bundle najdete velitele Popeye a Bluta se speciálním danibgem, dvě vlajky a skin pro loď USS Colorado Tier VII. Také se chystá série misí Zachraňte oceán. Akce potrvá do 30. června.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama