Watch Dogs Legion přináší první heist. Jde o crossover s La casa de papel od Netflixu
i Zdroj: Hrej.cz
Watch Dogs Legion Novinka Watch Dogs Legion přináší první heist. Jde o crossover s La casa de papel od Netflixu

Watch Dogs Legion přináší první heist. Jde o crossover s La casa de papel od Netflixu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

31. 8. 2021 10:17

Loňská městská akce Watch Dogs Legion přináší první crossover s externí popkulturní značkou. Ten udělá radost především fanouškům populární party zlodějů ze seriálu La casa de papel (Papírový dům). V kooperativní vykrádací misi zasazené do Bank of London totiž jedné z nepřátelských frakcí odcizí pořádný objem kryptoměn v ikonických červených oblecích a maskách Dalího.

Reklama


První trailer poodhaluje, jak asi budou vykrádačky probíhat. Samozřejmě nechybí možnost tichého postupu, video přímo ukazuje, jak skupina zlodějů nenápadně likviduje stráže v bance. Hráčům však nic nebrání v metodě “run and gun” s brokovnicemi a granátomety proklatě nízko u pasu. Nakonec je přece důležité jen to, že frakce Clan Kelly přijde o peníze.

Zlatým hřebem za akcí je únik na palubě dronu přes řeku Temži.

Na seriálovou předlohu odkazuje mimojiné slovní hříčka ve jméně mise - Paperless - a především použité vybavení. Hráči dostanou možnost obléknout charakteristické červené uniformy se zlodějskými maskami. Za splnění mise tým získá nové skiny pro operativce DedSecu. Mise je už dostupná už nyní všem hráčům na PC i konzolích.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama