wasteland-2-na-prvnim-screenu
Novinka Wasteland 2 na prvním screenu

Wasteland 2 na prvním screenu

Ondřej Švára

Ondřej Švára

23. 7. 2012 08:22
Reklama

Když Brian Fargo oznámil na Kickstarteru pokračování zapomenuté RPG legendy Wasteland, svět zajásal. A nyní může znovu. Fargovo studio inXile vydalo první skutečný screenshot ze hry. Splňuje dvě základní premisy hry a sice pseudo 3D pohled na herní mapu a skutečně typické prostředí apokalypsy v okrově zbarvených konturách. Že vám to něco připomíná? Jistě, původní Wasteland byl nepřímým předchůdcem série Fallout. Ale to všichni jistě víte.

Wasteland 2 na prvním screenu
i Zdroj: Hrej.cz

Screenshot také mimo jiné ukazuje, jak může vypadat nová nezávislá hra na Unity Enginu. Právě na něm je Wasteland 2 postaven. Fargo upozorňuje, že jde o obrázek z velmi ranného stádia hry a mnoho prvků se ještě může změnit. Studio jej vlastně ukazuje proto, aby na základě ohlasu hráčské veřejnosti vědělo, k jakým eventuálním změnám se má rozhodnout.

Fargo zároveň upozorňuje, že obrázek je ještě značně nedokonalý. Nejsou v něm totiž částicové efekty a post-processing, které prý grafiku ještě dramaticky vylepší. Prý také máme čekat i různorodější lokace, než jen poušť a kamera je hodně nízko, hráči si budou moci navolit i top-down pohled.

Wasteland 2 získal na Kickstarteru bezmála tři miliony dolarů a na hře budou spolupracovat i lidé z Obsidian Entertainment. Hra by měla vyjít příští rok v říjnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama