Warhorse zveřejnili plány na DLC pro KC:D
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Warhorse zveřejnili plány na DLC pro KC:D

Warhorse zveřejnili plány na DLC pro KC:D

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 5. 2018 11:40 14
Reklama

Kingdom Come: Deliverance je na trhu již čtvrtý měsíc a dá se očekávat, že většina hráčů, kteří si středověké RPG z produkce domácích Warhorse Studios pořídili, již mají mapu prochozenou křížem krážem. Jistě je tedy zajímá, co bude dál. A jak se nyní ukázalo, nebude toho málo.

Warhorse se totiž na sociálních sítích pochlubili svými plány do budoucna. Kingdom Come dostane slušné množství dodatečného obsahu, který je naplánován na zbytek letošního a část příštího roku. Některá DLC nabíc budou zcela zdarma.

Ještě letos bychom se tak měli dočkat příběhového DLC From the Ashes, které dost možná uzavře Jindřichův příběh. Poněkud odlehčeněji působí rozšíření The Amorous Adventures of Bold Hans Kapon, v němž, jak už název napovídá, budeme svědky rozličných milostných eskapád mladého pana Ptáčka. Poslední velké letošní DLC pak ponese název Band of Bastards. Zcela zdarma pak hráči obdrží takzvaný Hardcore režim a také DLC s výmluvným názvem Tournament. Na letošek také připadá vydání dokumentu o vývoji a videa s názvem Combat Academy.

Počátkem příštího roku pak dorazí další příběhové rozšíření s názvem A Woman’s Lot a jak to dle artworku vypadá, vyzkoušíme si roli děvečky Terezy. Kromě toho Warhorse také poskytnou nástroje pro modování hry. Jak je vidět, Kingdom Come má před sebou bohatou budoucnost s celou řadou důvodů, proč se do hry znovu vrátit. O veškerých dalších detailech vás budeme informovat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama