Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin má nový trailer. Informacemi přímo přetéká
i Zdroj: Frontier Developments
Novinka Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin má nový trailer. Informacemi přímo přetéká

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin má nový trailer. Informacemi přímo přetéká

Jakub Trebichavský

Jakub Trebichavský

17. 9. 2023 13:00

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin je nadcházející RTS od britského studia Frontier Developments. V nejnovějším traileru se můžeme dozvědět více o konkrétním obsahu hry a vše si prohlédnout v akci.

Reklama

  • Právě vyšel informativní trailer pro Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin 
  • Poskytuje detaily o příběhové kampani, multiplayeru, editoru map a dalších herních funkcích 
  • Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin vyjde 17. listopadu 2023
  • Hra bude dostupná na platformách PC, Playstation 5 a Xbox Series X/S.

Značka Warhammer si původně jako desková strategická hra vydobyla loajální fanouškovskou základnu už v osmdesátých letech minulého století. Stále hlasitěji ale oslovuje i hráče počítačových her, mimo jiné s Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin. Nadcházející RTS se nyní ukazuje ve velmi detailním přehledu na YouTube.

Ze všeho nejdříve se dozvídáme více o příběhové kampani hry, a dokonce můžeme zahlédnout i pár atmosférických cutscén z ní. V kampani se objeví čtyři unikátní frakce, ale prim budou hrát Stormcast Eternals, nadlidští a téměř nesmrtelní válečníci, kteří neúnavně bojují proti silám chaosu. 

Krom Stormcast Eternals se ve hře objeví ještě bojechtivá banda orruků jménem Kruleboyz a přízraky Nighthaunts. Na informace o čtvrté hratelné frakci si zatím budeme muset počkat.

Na vývoji příběhové kampaně se podílel i Gav Thorpe, jeden z tvůrců deskových her z řad Warhammer či Warhammer 40, 000 a autor mnoha románů a povídek zasazených ve světě Warhammer. 

Krom kampaně hra nabízí i herní mód pod názvem Conquest. Ten je postaven převážně na procedurálně generované mapě, která vám umožní prožít při každém novém zahrání zcela nové dobrodružství. V Conquest módu se budete muset postavit nečekaným výzvám a přizpůsobit se, nebo zahynout.

Režim pro více hráčů nabídne žebříček pro soutěživé stratégy, ale i oddechový casual mód. Zápasy budou dostupné pro až čtyři hráče (2 vs. 2), ale libovolný počet z nich můžete nahradit počítačem - hru si proti počítači tak můžete zahrát v kooperativním módu. Díky podpoře crossplay si multiplayer užijete i s kamarády na jiných platformách

Obzvláště pro kreativní hráče bude vítanou herní funkcí editor map, který slibuje snadno uchopitelné ovládání a široké možnosti úpravy vašeho vysněného bojiště. Krom toho si můžete přizpůsobit i vzhled vašich jednotek nebo využít fotografický mód hry.

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin vychází 17. listopadu 2023 na PC, Playstation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama