Warhammer 40,000: Rogue Trader jistým krokem našlapuje k alfě. Majitelé sběratelek se dočkají již příští týden
i Zdroj: Owlcat Games
Novinka Warhammer 40,000: Rogue Trader jistým krokem našlapuje k alfě. Majitelé sběratelek se dočkají již příští týden

Warhammer 40,000: Rogue Trader jistým krokem našlapuje k alfě. Majitelé sběratelek se dočkají již příští týden

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

4. 12. 2022 11:00

Vývojářské studio Owlcat Games oznámilo, že jeho nadcházející RPG, Warhammer 40 000: Rogue Trader, zahájí svůj alfa test už 7. prosince tohoto roku. Studio zatím neupřesnilo, kolik ze hry bude k dispozici, ani jak se bude obsah rozšiřovat. Uvedlo pouze to, jakou podmínku je třeba splnit pro získání exkluzivního přístupu do zatím neprobádaných oblastí Warhammer vesmíru.

Reklama

  • Owlcat Games lákají na uzavřenou alfu Warhammer 40,000: Rogue Trader 
  • K tomu, abyste si ji vyzkoušeli, je třeba zakoupit jednu ze dvou nejvyšších edic, které hra nabízí

Oznámení, které bylo oficiálně provedeno na Twitteru, prozrazuje to, že pro získání přednostního přístupu  alfě musí hráči buďto zakoupit nejvyšší dostupný balíček Developer's Digital Pack za 2 300 Kč nebo sběratelskou edici v hodnotě asi 7 000 Kč. Stojí také za zmínku, že vzhledem k tomu, že Rogue Trader není v současné chvíli možné předobjednat na Steamu (ačkoli tam je), musí zájemci postupovat tak, že směřují své kroky na web vývojářů. Pokud se tedy na Warhammer 40 000: Rogue Trader po poslední ukázce chystáte v rámci PC, můžete směle zamířit na tento web a hru zakoupit.

Možnost hru vyzkoušet je podobně vítané překvapení jako její oznámení v červnu loňského roku. Od Owlcat Games – vývojářů skvělých RPG Pathfinder: Kingmaker a Pathfinder: Wrath of the Righteous (včetně jejich Enhanced edic) – se navíc dá očekávat vcelku hluboký příběh, s dobře napsanými dialogy i lorem a poutavými souboji. Aby toho nebylo málo, během tahových soubojů utkáte se také se Xenos, prastarými stroji, kacíři a monstry z prostoru Warpu. Po cestě k jejich poražení se tak budete muset potýkat s různými nástrahami i frakcemi Warhammeru 40,000, jako jsou např. Word Bearers nebo nedávno ukázaný vyšetřovatel Heinrix van Calox.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama