Warframe letos své velké rozšíření The Duviri Paradox už nedostane. Jeho odložený příchod nahradí mini prequel z Měsíce
i Zdroj: Digital Extremes
Warframe Novinka Warframe letos své velké rozšíření The Duviri Paradox už nedostane. Jeho odložený příchod nahradí mini prequel z Měsíce

Warframe letos své velké rozšíření The Duviri Paradox už nedostane. Jeho odložený příchod nahradí mini prequel z Měsíce

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

30. 10. 2022 08:25

Rozšíření The Duviri Paradox, které mělo do Warframe zanést neokoukané prostředí nového světa, nenaplní plán na letošní vydání. Podle aktuálních informací, o které se podělilo studio Digital Extremes, se místo zimy 2022 dočkáme až v roce 2023 – a to v zatím neznámém datu, které bude upřesněno.

Reklama

  • Studio Digital Extremes odkládá rozšíření The Duviri Paradox pro free-to-play akci Warframe; místo zimy vyjde až příští rok
  • Jako náhradu dostanou hráči v zimě menší dodatek Lua's Prey, který bude plnit roli prequelu odloženého rozšíření

Jak už padlo při oznámení na letošním TennoConu, Duviri Paradox zavede hráče do říše Duviri s nádechem fantasy westernu a takřka monochromatickou paletou barev. V rámci hraní nás čeká řada obměn, které mají přilákat nové hráče, stejně jako oslovit ty staré. Příkladem je koketování s rogue-like hratelností skrze návrat vaší postavy z říše mrtvých či vítaná možnost osedlat okřídleného koně po vzoru skeletálních testrálů z Harryho Pottera.

Zatímco čekání na všechen tento obsah trvá, vývojáři zaplní vytvořenou mezeru dvěma způsoby. Prvním je Echoes of Veilbreaker, tedy velká aktualizace obsahu, která vyjde už 2. listopadu, a dalším dodatek Lua's Prey, který vyjde už tuto zimu. Toto podstatně menší rozšíření, které je vývojáři přirovnáváno k prequelu Duviri Paradox, vyšle hráče až a povrch našeho Měsíce, aby zde prozkoumali poněkud zlověstnou entitu a pokusili se ji zastavit. Dodatečně lze upozornit, že se mimo provázání s větším dodatkem dočkáme i několika menších novinek, které jsou spíše vedlejší. V rámci hraní se bude možné např. uvolit pro plnění dvou dalších survival misí, získání Deluxe skinů či nového Warframu Voruna, navrženého ve spolupráci s komiksovým výtvarníkem a herním vývojářem Joem Madureirou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama