War Thunder pro mobilní telefony je tady. Betu mohou jako první okusit hráči na Androidu
i Zdroj: Gaijin / War Thunder Mobile press kit
Mobilní hraní War Thunder Novinka War Thunder pro mobilní telefony je tady. Betu mohou jako první okusit hráči na Androidu

War Thunder pro mobilní telefony je tady. Betu mohou jako první okusit hráči na Androidu

Jakub Fišer

Jakub Fišer

9. 5. 2023 11:30

Oblíbená multiplayerová válečná akce War Thunder už konečně míří na mobilní telefony. Vývojáři oznámili, že War Thunder Mobile vstupuje do veřejné beta verze na platformě Android. Oficiální instalační soubor si již mohou stáhnout všichni zájemci.

Reklama

  • War Thunder Mobile vstupuje do první veřejné beta verze
  • K dispozici je pro Android 10 a vyšší, instalační soubor stáhnete na oficiálních stránkách

Vývojářské studio Gaijin po delší době ve vývoji konečně uvolňuje oblíbenou hru z PC a konzolí na mobilní platformy. V tiskovém prohlášení tvrdí, že zážitek z hraní by měl být bez kompromisů. Tedy naprosto srovnatelný se zážitkem z PC a konzolí.

„O takových kombinovaných bitvách v mobilní hře se donedávna ani nesnilo. Aby mohli hráči zničit nepřátelská vozidla, musí studovat jejich specifika, rozmístění klíčových modulů vybavení a detaily výzbroje. Kvalitní bojová fyzika a žádné healthbary,“ stojí v prohlášení Gaijin.

V rámci beta verze mají vývojáři připravené mapy o 20 hráčích, zřejmě tedy 10 vs. 10. K dispozici bude všem hráčům také na 200 různých tanků, letadel i bojových lodí.

Titul je aktuálně k dispozici prostřednictvím oficiálního APK souboru z webových stránek vývojářů. Hru spustíte na zařízení s Androidem 10 a novějším, minimální požadavek jsou potom 4 GB RAM. Ideální je však nejnovější čipset Snapdragon 8 Gen 2, který podporuje i vylepšený Ray Tracing.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama