War Thunder dostane nový engine
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka War Thunder dostane nový engine

War Thunder dostane nový engine

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 11. 2020 08:40 4
Reklama

Studio Gaijin Entertainment už před delší dobou lákalo na to, že se jejich hlavní titul War Thunder dočká velké předělávky enginu. Před přibližně třemi týdny jsme dostali i detaily ohledně nové generace konzolí a včera večer se fanoušci válečné bitevní vřavy konečně dočkali dlouhého videa představujícího očekávanou spoustu novinek.

Hlavní novinkou je Dagor Engine 6.0. Ten přinese spoustu nejen grafických vylepšení. Hra konečně nabídne výrazně vylepšenou oblohu, mraky a efekty mlhy. Vývojáři museli vytvořit speciální algoritmy pro pohlcování světla a také modely mraků. Graficky se vylepšily i výstřely, vypálení raket, zásahy v letadlech, kouř a exploze obecně. War Thunder se bude vykreslovat i díky technologii DLSS Nakonec dochází i na věci mimo grafiku. Vývojáři přidali fyzikální vlastnosti křídel, které nyní vibrují při jízdě po ranveji nebo při manévrování ve vysokých rychlostech.

Tento update ale přinese i obrovské množství nového obsahu a herních novinek. Do hry se dostávají světlice, odtažení zničených vozidel, letadla s vertikálním startem, 14 nových tanků a spousta lodí, včetně těch letadlových. Vývojáři se taktéž rozhodli naskočit na trend dnešní doby a do hry přinesou battle pass. Odměnami budou různé kamufláže, dekorace, emblémy nebo tituly. Battle pass ale nabídne i úrovně zdarma, na které dosáhne i neplatící hráč. Update by se měl do hry dostat už brzy, přičemž na všechny platformy dorazí ve stejnou chvíli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama