Vyzvedněte si romantické DLC pro Kingdom Come: Deliverance zcela zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Kingdom Come: Deliverance - The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon Novinka Vyzvedněte si romantické DLC pro Kingdom Come: Deliverance zcela zdarma

Vyzvedněte si romantické DLC pro Kingdom Come: Deliverance zcela zdarma

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 2. 2022 19:31

Za pár dní nás čeká den zamilovaných, který bude každý z nás slavit rozličným způsobem. Jedním z nich může být i hraní her, ať už o samotě, či s drahou polovičkou – a proč si rovnou nevyzkoušet i tematicky laděné DLC do Kingdom Come: Deliverance, které Warhorse rozdává zcela zdarma.

Reklama

  • Warhorse rozdává milostné DLC až do 14. února zcela zdarma

The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon je poměrně dlouhý název, samotné DLC vám ale tolik hodin nezabere. Dle poznatků na Steamu trvá rozšíření příběhu přibližně tři hodinky. Právě kvůli tomu si rozšíření vysloužilo poměrně dost smíšených recenzí, tajuplná cesta úkolu od šarlatána je ale zábavná a na jeden večer dostatečná. DLC si můžete vyzvednout zcela zdarma na Steamu, a to až do 14. února 19:00.

Společně s tím si noví zákazníci mohou zakoupit základní hru s velkorysou slevou, a to vzhledem k již 4. výročí hry. České vysokorozpočtové RPG vyšlo 13. února 2018, přičemž od té doby vydalo studio Warhorse hned několik dodatků. Tvorba nového dílu sice nebyla oficiálně potvrzena, neoficiálně je ale představení pokračování na spadnutí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama